Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » November » 12 » CW läheb Videviku fännidele järgi
12:07 PM
CW läheb Videviku fännidele järgi
CW on teinud promovideo "Vampiiripäevikutest" ja "Salajasest Ringist", mis paisatakse Videviku fännidele ette 18 November reklaamina kinos, täpselt ennem Koidukuma filmi.  50% üleriigilistest kinodest näevad seda promo.


Kuigi mõned Vampiiripäevikute fännid vaatavad üleolevalt sädelevaid Videviku vampiire. siis on tegelikult Videviku saagal  tohutu fännipõhi all. CW tahab näidata, et ka nende sarjas on üleloomulikud olendid (vampiirid, libahundid, nõiad) 

Vaata promo siitViews: 686 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
...
Free website builderuCoz