Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » October » 15 » Dima Bilani muusikavideos
8:50 PM
Dima Bilani muusikavideos
Lugedes erinevaid foorume, siis paiStab, et fännidele ei meeldi kohe üldse, et Ian osaleb Dima Bilani muusikavideos. Ian pidanud mitte olema selline, kes osaleks kuskil muusikavideodes, seepärast arvatakse, et talle maksti video eest päris suur summa.
Kui muusikavideo jõuab avalikkuse ette, soovitatakse laul keerata "mute" peale ja nautida ainult Iani :D
Kas Dima kasutab Iani videos, et teda saadaks suurem edu, sest Ian on praegu üks "kuum tükk?"


Kuidas suhtud sina? Oled sa fänn kes on samuti hämmingus, et Ian osaleb Dima Bilani muusikavideos või jätab see sind rohkem külmaks?
@iansomerhalder такие вот дела!))

Peale klikki "behind the scene" klipp

Views: 271 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Janesa   [Entry]
Whoever edits and publishes these artlices really knows what they're doing.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  October 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
...
Free website builderuCoz