Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » June » 28 » Glamour seksikam mees 2011 - hääelta
8:31 PM
Glamour seksikam mees 2011 - hääelta
Ian Somerhalder on esindatud Glamouri seksikamate meeste listis. Eelmisel aastal sai seksikama mehe tiitli sädelevat vampiiri mängiv Robert Pattinsonn. Seekord hääletame Iani seksikamaks meheks 2011. Hääletada saad SIINVanus? 32
Vaba? Käivad jutud, et  peale seda kui Nina Dobrevi ja Iani nähti käevangus Pariisis, on nende vahel midagi särisevat.
Kus näeme järgmisena? Iani näeb 15ndal Septembril alustavas "The Vampire Diaries" 3ndas hooajas
Views: 1170 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
2 kate   [Entry]
i love ian somerhalder he is so hot

0
1 Kert   [Entry]
Always a good job right here. Keep rolling on troughh.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
...
Free website builderuCoz