Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » August » 11 » Ian astub kaamera taha
10:56 PM
Ian astub kaamera taha

"Vampiiripäevikute" näitleja Ian Somerhalder astub kaamera taha, et teha dokumetaalfilmi teadlasest Allan Savory, kes plaanib rajada uued põllumajandussüsteemid, vältimaks globaalset soojenemist. 

Staar kohtus Allan Savoryga oma hiljutisel reisil Zimbabwe`s, kus ta vaimustus teadlase plaanidest abistada maailma keskonnaprobleemidest, peale seda otsustas Ian meisterdada teadlasega filmi.

"Filmi eesmärgiks on võita Allan Savory´le põllumajandussüsteemi eest Noobeliauhind, mida pole varem tehtud"
Näitleja räägib veel: "keegi ei maini, kui rohkelt põllumajandus aitab kaasa kliimasoojenemisele, kui mõni muu asi siin maailmas. Sellele mõtlemine ajab mind hulluks, niisiis me plaanime seda muuta"


Views: 197 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
...
Free website builderuCoz