Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2010 » August » 9 » Ian noppis auhinna Teen Choce´il 2010
3:52 PM
Ian noppis auhinna Teen Choce´il 2010

Kes noppis kategoorias TV sarja parima närukaela koha? Ei keegi muu kui Ian Somerhalder. Samuti võidutses seriaal Vampire Diaries ja ega Paul Wesly ja Nina Dobrev auhindadest ilma ei jäänd.

Parim fantaasiasari -  The Vampire Diaries
Parim TV fantaasia meesnäitleja - Paul Wesly, The Vampire Diaries
TV fantaasia naisnäitleja - Nina Dobrev, The Vampire Diaries
TV sarja närukael - Ian Somerhalder, The Vampire Diaries
Läbimurde teinud sari - The Vampire Diaries
TV sarjas läbimurde teinud naisnäitleja -Nina Dobrev, The Vampire Diaries
TV sarjas läbimurde teinud meesnäitleja  - Paul Wesley, The Vampire Diaries

Views: 417 | Added by: somerhalder | Tags: teen choice 2010, Ian Somerhalder, auhinnad, nina dobrev, paul wesley | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Halil   [Entry]
We need a lot more ingishts like this!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
...
Free website builderuCoz