Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2010 » July » 31 » Intervjuu Ianiga Comic Conilt 2010
7:06 PM
Intervjuu Ianiga Comic Conilt 2010

Väike Intervjuu Comic Conilt 2010, vastused sisaldavad spoilereid "Vampiiri Päevikute" teise hooaja suhtes

Kuidas läheb Damonil sel hooajal?
Ilmtingimata ei, tule see kõige lõbusam hooaeg Damoni jaoks. Ma arvan, et kindlasti on tal palju väljakutseid ning ma arvan, et ta ei ole harjunud nendega. Ma tean, et seal juhtub asju mis põhjustavad segaduse Mystic Fallsis, probleeme on rohkem kui esimeses hooajas. Need väljakutsed mis tulevad teises hooajas ei ole igavad ja need on väärt ootamist.

Kas me näeme rohkem inimliku Damonit või me näeme taas tema kurja poolt?
Noh, kui Damon avastab, et ta ei suudlenudki Elenat, siis ta saab "natukene" vihaseks.

Kas ta tahab ikka koos olla Katherine´iga, kui ta saab teada et see on tema? Ta tahab ikka Katherine, nagu idioot. Teate, see on naljakas sest armastus pimestab teda. See sunnib tegema asju, väga rumalaid asju, mida igaüks meist kogenud on.

Kas tunded Katherine`i vastu ületavad tunded, mis on tal Elena vastu?
Ma ei tea. Tegelikult kui aus olla, siis ma tõesti ei tea. See mis ma tahaks, et Damon teada saaks on see, et ta näeks milline Katherine on segane ja manipuleeriv. 

Promo mida me hiljuti nägime, ültes Katherine, et ta tahab Stefanit. Kuidas see muudab Damoni tundeid?
See on järgmine asi mis hakkab teda rüsima

Kuidas see mõjutab Damonit ja Stefanit?
Esialgne liit, liit mis peab saama tugevaks, sest Katherine põhjustab segadust mõlemas, valigu ta siis kas Stefani või Damoni. Stefan ei taha temaga tegemist teha. Kuni ta teeb. Kui teeb
Views: 615 | Added by: somerhalder | Tags: intervjuu, the vampire diaries, comic con 2010, spoilerid, Damon Salvatore | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
...
Free website builderuCoz