Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2010 » October » 16 » Intervjuu Ianiga
7:21 PM
Intervjuu Ianiga


Entertainment Tonight intervjueeris Iani, väikene lõik intervjuust:

Kas sa oled ka vampiiri hulluse fänn?
Ma olen pärit New Orleansist ning ma kasvasin üles koos Anne Rice´iga. Juba noorena ma teadsin pealju vampiiridest ja ma olen alati tahtnud mängida ühte neist.

Kuidas on sinu vampiir erinev teistest vampiiridest?
(naljatab) Ma teen kõike mida tahan, ma saan käia päikese käes. Ma tahan, et produtsent Kevin (Williamson) kirjutaks ühe episoodi, mis saadaks Damoni Karriibidele.

Sa saad seda teha, sest sul on sõrmus?
Jah, see on eriline sõrmus, mis laseb meil päikese käes käia. Ma saan minna näiteks Islandile ja hammustada mõningaid inimesi seal.

Kas sa tahad avaldada Damoni paremat poolt?
Ma arvan, et Damonis on headuse jaoks sama palju ruumi kui Stefanil kurjuse jaoks.

Kas sa oled lugenud "Videviku saaga raamatuid"  või näinud filmi?
Ei ole

Millist Damoni võimet tahaksid sa endale?
Meelte kontrollimine on päris lahe. Ma saan sõna otsese mõttes vaadata sinu silmadesse ja öelda, mida sa tegema pead. Tegelikult võib see päris ohtlik olla. Teiselt poolt oleks hea lugeda inimeste mõtteid ja liikuda tohutult kiiresti ja märkamatult

Views: 405 | Added by: somerhalder | Tags: intervjuu, Ian Somerhalder, Entertaimnmest tonight | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
...
Free website builderuCoz