Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » August » 16 » Mida arvab Damon?
9:41 AM
Mida arvab Damon?
Mida arvab Damon ripper Stefanist?
Ian räägib meile

What Does Damon Think Of Ripper Stefan? Ian Somerhalder Talks About Season 3"Damon teab seda poolt oma vennal. Ta on seda varem  näinud ning ta ütleb Elenale, et Stefan ei tule tagasi tema eluajal. Ma mõtlen selle all, et Elena on noor, aga inimene elab umbes 80 aastat. Damoni ja Stefani jaoks ei ole see midagi ning kui Klaus neil südameid ei eemalda siis nad elavad veel järgmised tuhat aastat."
Views: 193 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
...
Free website builderuCoz