Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » August » 8 » Mis toimub TCA´l
2:06 AM
Mis toimub TCA´l
TONIGHT: Watch the Teen Choice Awards at 8/7c on FOX
05.00 Teen Choice sai läbi


Pildid Ianist

XX

XX

04.40 pani Choice Vampire kategooria kinni Robert Pattinson

03.49 Pani VD kinni Choice TV Drama /Sci/Fi *jeee*

  • Choice TV Actor: Fantasy/Sci-Fi – Ian Somerhalder
  • Choice TV Actress: Fantasy/Sci-Fi – Nina Dobrev
  • Choice TV: Female Scene Stealer – Kat Graham
  • Choice TV: Male Scene Stealer – Michael Trevino


03.08 VD cast läks auhinda üle andma
(screened)
03.05  leidsin parema lingi, show käib 02.00 Ian jõudis kohale, hetkel tehakse intervjuud temaga
(screen)


Kahjuks sel ajal kui Ian poseeris fotofraafidele tehti intervjuud Selenaga, mis varjas Iani ära

Views: 189 | Added by: somerhalder | Tags: teen choice awards | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 raspbruby   [Entry]
mengapa tidak:)

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
...
Free website builderuCoz