Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2011 » December » 3 » Nime pärast kohtusse
1:16 PM
Nime pärast kohtusse

Inspiration: A French couple is being prosecuted for naming their baby after The Vampire Diaries character Damon, played by Ian SomerhalderAbiellupaar on silmitsi süüdistamisega, kuna nende poja nimi on Daemon vampiiripäevikute sarja tegelase järgi.Prantsuse võimud süüdistavad Blandine ja Lionel Defrontaine´i kuna tegutsesid vastuolus nime panekuga, kuigi nende poeg ainult kuu aega vana. Paar, kes on pärit Busingyśt, Põhja Prantsusmaalt, on oodatud kohtusse 15ndal detsembril, et kaitsta oma poja nime.

Mõlemad on suured fännid Vampiiripäevikute sarjal ja usuvad et Daemon - nad lisasid "e" sest siis on nimi rohkem pransuse moodi - on sobiv nimi, kuigi prantsuse ametivõimud väidavad, et nimel on saatanlik päritolu.

Nüüd ootab perekonda ees 15ndal detsembril kohtuistung nime pärast ning kui kohtunik leiab, et Daemon on tõesti sobimatu nimi, siis perekond  peab oma pojale leidma mõne muu sobiva nimekandidaadi. Lapse ema aga lubas võidelda lõpuni.

Proua Defrontaine ütles, et ta võitleb lapse nime eest lõpuni välja "Olgu, on olemas tõesti mõned väga veidrad nimed aga see nimi on ju Ameerikast .On tüdrukuid, keda kutsutakse Satan (saatan) ja see ei kujuta endast mindit probleemi" naine  kellel on kolm poega lisas "Ta on juba rohkem kui kolm nädalat vana ning ma võin talle kinnitada, et tal ei ole saba ega sarvi."

Selle teemaga seoses oli 2000ndal aastal skandaal kui paar tahtis oma lapsele nimeks panna Megane Renaud, mis sarnaneb Renault Maegne auto nimega. Peale kohtuistungit otsustas kohtunik, et  sellel nimel võib olla "kahjulik mõju" lapse psüholoogilisele heaolule.
Views: 410 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
...
Free website builderuCoz