Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2012 » June » 18 » Noored Hollywoodi staarid sõid Barack Obamaga hommikusööki
8:55 PM
Noored Hollywoodi staarid sõid Barack Obamaga hommikusööki

Noortel Hollywoodi staaridel oli võimalus kohtuda Barack Obamaga initsiatiiv ,, noor Ameerika edu '' puhul. Algatuse põhimõtteks on Hollywoodi noortel staaridel näidata hääletamise tähtsust oma fännidele. Obama tervitas 25 näitlejat privaatsel kohtumisel Beverly Hilton hotellis. Kohal olid suured staarid nagu Jessica Alba, Jared Leto, Zach Braff ja muidugi ka Ian Somerhalder.
Dianna Agron ( Glee ) tweetis :
''Võibolla on ta ainuke mees, kelle läheduses ma olen väga näerviline. Kuid see on väärt varajast ärkamist @BarackObama
Jessica Alba ( Fantastic Four ) tweetis :
''Ärkasin üles erksalt ja vara, et kuulda @BarackObamat rääkimas koos laheda grupiga #YoungAmerChat ''
Brandon Routh ( Former Superman tweetis:
''Mul on au taas rääkida @BarackObamaga! Ootan juba kaasaaitamist #GetTheVoteOut'i jaoks. ''
Obama ja staarid vestlesid kampaaniast ja Obama kutsus neid üles kasutama oma mõjujõudu, et hoida teda veel neli aastat valges majas. Noortel staaridel oli hea võimalus aidata kaasa Ameerika paremaks muutmisele ja nad kindlasti annavad endast parima!


Views: 613 | Added by: Kettu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  June 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
...
Free website builderuCoz