Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Menüü
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid teen choice´i LIVE esitlusT?
Total of answers: 23
sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Statistika

Kes on online? 1
Külalisi: 1
Kasitajad: 0
Main » 2012 » January » 12 » People Choice 2012
9:39 PM
People Choice 2012
Kahjuks napsas tiitli "TV Lemmikdraama meesnäitleja" Nathan Fillon ning kahjuks ei saanud ka Vampiiripäevikute sari auhinda, puhta töö tegi Supernational. Õnneks sai Nina Dobrev endale auhinna kategoorias Tv lemmikdraama naisnäitleja, vägev oli see, et ta ei olnud otseselt kanditeeritud sellese kategooriasse vaid fännid tegid vägeva töö lisades tema nime.

Gaalal andsid Ian ja Paul üle auhinna kategoorias Lemmik komöödiafilmPildid peale klikki

Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image
Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image

Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image 

Click to view full size image

Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image 
Click to view full size imageViews: 405 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Lillonel   [Entry]
What liberating knowledge. Give me lierbty or give me death.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Uudiste lisaja
Otsime uudiste lisajat Ian Somerhalder'i fännilehele, huvi korral kirjuta mulle iansomerhalder5@gmail.com
Damon Salvatore
You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger... I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena.
Iani twitter
...
Tekst
Otsi
Sildipilv
Kalender
«  January 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
...
Free website builderuCoz